C 1 л.

32.40лв.
  • Код на продукта: C 1 л.
  • Наличност: В наличност

Описание: MARLY C е супер-смазка, съдържаща графит добавка, подходяща за бензин, дизел и пропан-бутан. Предотвратява образуването на въглеродни депозити.

Предимства: Marly C почиства и смазва горната част на горивната камера, където двигателно масло не достига, като: Стени на цилиндри; Бутала; Бутални пръстени; Клапани и легла на клапани; Горивна помпа; Карбуратор. Употребата на безоловен бензин може да доведе до износване на леглата на клапаните и потъване на клапаните. Съдържащият се в Marly C колоиден графит замества оловните частици, като образува високоустойчив филм върху клапаните, леглата на клапаните и водачите на клапаните. Marly C намалява износването на движещите се части значително. Освен това Marly C съдържа добавка, която не позволява натрупването на депозити и по този начин поддържа горивната камера чиста.

Начин на употреба: Marly C се препоръчва за всички видове двигатели: бензинови (карбуратор, инжекцион, турбо ...), със или без каталитичен конвертор, дизелови (с  индиректно впръскване, турбо ...) и газови двигатели. 

Дозировка: 50мл. са подходящи за 20 литра гориво. Първоначална употреба: двойна доза.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.