Понеделник - Петък: 10:00 - 16:00 (с уговорка) Събота и Неделя: Почивен ден

DIESEL FLUSH 0.5 л.

39.60лв.
  • Код на продукта: DIESEL FLUSH 0.5 л.
  • Наличност: В наличност

Продукт за професионална употреба, за бързо, лесно и ефикасно почистване и защита на системата за впръскване на дизелово гориво.

Описание: Marly Diesel Flush е препарат за професионална употреба, осигуряващ бързо и ефективно почистване на системата за впръскване на дизелово гориво. Съдържа "Friction Modifier", за да се осигури добро смазване на системата. За да направи този продукт бърз и лесен за употреба Marly разработи система за подаване на продукта, което позволява двигателя да бъде стартиран в затворен цикъл и да работи само с Diesel Flush. Предназначен е за употреба в най-съвременните системи за впръскване на дизелово гориво (с директно впръскване; помпени елементи и комън рейл).

Предимства: Почиства и смазва клапани, инжектори ...; Увеличава цетановото число; Съвместим е с каталитични системи; Не съдържа хлорирани компоненти; Увеличава мощността; Намалява разхода на гориво; Стабилизира работата на празен ход; Удължава живота на двигателя; Намалява емисиите на частици.

Начин на употреба: Излейте Diesel Flush в съда за подаване на продукта, свържете тръбите и стартирайте двигателя. Процедурата трае докато продукта бъде напълно изконсумиран. След като двигателя достигне работна температура подайте няколко пъти газ и оставете двигателя да работи при различни обороти.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.