Понеделник - Петък: 10:00 - 16:00 (с уговорка) Събота и Неделя: Почивен ден

GOLD ULTRA 0W20 OPEL-BMW-VOLVO-JAGUAR 5л.

198.00лв.
  • Код на продукта: GOLD ULTRA 0W20 OPEL-BMW-VOLVO-JAGUAR 5л.
  • Наличност: В наличност

100% синтетично масло за бензинови и дизелови двигатели - ACEA C5; API SN Plus; API SN/RC; BMW LONGLIFE-17FE+; MB 229.71; OPEL OV0401547; VOLVO VCC RBS0-2AE; JAGUAR-LAND ROVER STJLR.51.5122; GM Dexos D.

Описание: GOLD® Ultra 0W20 OPEL-BMW-VOLVO-JAGUAR е напълно синтетично двигателно масло с ултранисък клас на вискозитет, което позволява на най-новите двигателни конструкции да постигнат своите предварително определени цели за икономия на гориво. В допълнение това двигателното масло образува мощен слой, който абсорбира вредните замърсители и поддържа двигателя чист и защитен. Това моторно масло предлага пълна защита за редица съвременни дизелови автомобили и лекотоварни автомобили бензинови двигатели, оборудвани или не със система за последваща обработка на изгорелите газове. Освен това може да се използва в комбинация с най-новите видове горива, като биогорива и горива на основата на етанол. Спецификацията API SN Plus показва съвместимостта на лубриканта с високоефективни GDI двигатели, в които това масло предпазва от LSPI (Low speed pre ignition) и от повреда на компонентите на двигателя. Това двигателно масло позволява на най-усъвършенстваните двигателни конструкции да достигнат целевите си нива на икономия на гориво, което е доказано чрез изпълнение на MB 229.71 и BMW Longlife-17FE+ спецификации. Неговите мощни почистващи свойства предотвратяват образуването на отлагания в турбокомпресора, защитавайки ефективността и производителност на двигателя. Освен това, това двигателно масло предлага до 2% подобрена икономия на гориво при дизелови двигатели. Тези свойства в комбинация с изключителна пълна защита на двигателя гарантират оптимална поддръжка на най-новите двигателни конструкции на различни производители като Opel и BMW.

Предимства: Пълна защита за системите третиращи изгорели газове; Превъзходна икономия на гориво и намаляване на CO2; Отлична течливост при ниска температура.

Приложение: 4-тактови, многоклапанни, с или без турбо, бензинови и дизелови съвременни двигатели.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.