Wx2 Motor Oil Additive 0.375 л.

180.00лв.
  • Код на продукта: Wx2 Motor Oil Additive 0.375 л.
  • Наличност: В наличност

"Ultimate" добавка за двигателно масло - фулеренова многослойна нано технология.

Описание: WX2 е добавка за двигателно масло на основата на метални-неорганични многослойни фулерени (Nanotec®). Със своя 100-годишен опит с твърдите смазочни материали, MARLY успяват да разработят WX2. WX2 технологията намалява вътрешните триения до ниво, което не е постигано до сега със съществуващите твърди смазочни материали, предлагани на пазара. Многопластовата, с форма на токпа структура от нанотехнолочна скала и химичната хипер стабилност, осигуряват на WX2 невиждана устойчивост срещу високо налягане и екстремни температури.

Предимства: Намалява триенето и износването; Намалява консумацията на гориво; Намалява емисиите на вредни газове (HC, CO2, NOx, частици, ...); Удължава живота на двигателя (турбо, бутални пръстени, цилиндри, ...); Намалява шума от двигателя; Намалява консумацията на масло; Увеличава мощността и въртящия момент. WX2 се препоръчва за всички видове двигатели (съвремени или класически, бензин или дизел). Препоръчва се и за всички видове най-нови технологии (комън-рейл системи; системи с директно впръскване; турбо с променлива геометрия; катализатори и филтри за частици). WX2 е съвместим с всички видове двигателни масла (синтетични, минерални и полу-синтетични). Подходящ е за всички видове превозни средства (автомобили, камиони, индустриални двигатели, лодки и мотоциклети, дори и с мокър съединител).

Начин на употреба: Добавете една доза от WX2 след всяка смяна на масло. Препоръчва се една доза WX2 (375мл.) за 3 до 6 литра маслено съдържание. За по-голямо маслено съдържание се препоръчва концентрацията на WX2 да е 8%.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.