Понеделник - Петък: 10:00 - 16:00 (с уговорка) Събота и Неделя: Почивен ден

ZENOX Motor Oil Additive 0.375 л.

120.00лв.
  • Код на продукта: ZENOX Motor Oil Additive 0.375 л.
  • Наличност: В наличност

Противоизносваща добавка за двигателно масло - микро керамична технология.

Описание: ZENOX® е добавка за двигателно масло от най-ново поколение. Този продукт превъзхожда много всички съществуващи продукти. ZENOX® технологията се основава на взаимодействието на два компонента: 1. Микро-керамичните частици са много мощен твърд лубрикант, който е с много нисък коефицент на триене и с много висока устойчивост на температура; 2. Микро-керамичните частици се съдържат в специфично синтетично масло. Заедно двата компонента образуват изключителен устойчив защитен филм, който значително намалява триенето и износването.

Предимства: Намалява триенето и износването; Намалява шума на двигателя; Увеличава вискозитета при екстремни температури; Подсилва масления филм; Увеличава мощността и въртящия момент на двигателя; Намалява консумацията на гориво; Намалява консумацията на масло; Подобрява адхезията (прилепянето) на маслото.

Приложение: ZENOX® се препоръчва за всички съвременни двигатели (бензинови, или дизелови), оборудвани с най-нови технологии, като: директно впръскване на гориво; комън-рейл; оборудвани с турбо; каталитични системи. Може да се използва и в по-стари двигатели. Проектирано е за коли, камиони, мотоциклети, лодки, както и за индустриални двигатели. Съвместимо е с всички видове двигателно масло.

Начин на употреба: Да се добавя на всяка смяна на двигателно масло. Една опаковка е подходяща за 3 до 6 литра маслено съдържание. За по-голямо маслено съдържание, добавете 8% ZENOX®. Да не се използва по време на разработка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.